Tuesday, February 14, 2012

aint hold the tears :'(



Assalam saem2 ku sekalian. Lamenye x tgk sep mu. huhu skrg ni ak ad d umt tapi insha Allah esop ak join je sep mu dating beramai tuh ;) Time ak tulis n3 ni, mood x berapa nk stabil. Lame doh beno nye, tp kadang tu.. ak x au nk oyak sape mende ak go throo skrg..Woo suspen teh. OK stret to da poin. ohoho ak sedih skrg ni :'( sad+weak+dokrok chetong+++ am bored being told dat am strong when am actually, truly weak.. i got my tears roolin down ma cheek when was writin dis. sep mu pun tau ak sibuk di umt.. sibuk dgn program2, organisasi yg ak join (mkk) dan sebenonye ak ase skala kebizian tu lebih kurang je ng sep mu, terlalu subjektif kalu nk describe. tapi dlm pada tu yg buat ak jd sebek, mepeh, rebeh peh peh peh tu.. bila ak ase x kuat utk hadapi certain2 mende.. pahang dop ni ak nok oyak mende.. muke blurr je lake isk2 =_=' antara nye.. program yg ak plan, banyok dugaan nok leh ke jadi.. naik turun jabat.. bdepan mcm2 org.. org yg membantu, membantut, org yg lepas tangan, x wat keje, wat2 mcm wat keje.. ya Allah.. mcm2.. x ahu nk oyak.. cuti yg sebulan, x merasa mane pun.. jadi fasi prog lagi.. tp yg fasi ni, x tension pun.. suke je ak bleh kenal adik2 lepasan spm.. tapi pd mase yg same.. adik ak dumoh tu.. ahu la guane cite..adik ak pmr, kakak ng baby lagi.. ak ingat nk latih smayang sebulan ni bia lekat.. tp ak diri pun dok dang nk kejo mase balik umoh.. tu la bile mikir2 mula, ak ase cam kebizian ak mnyebabkan ak dok ingat pd prioriti yg spatutnya ak utamakan.. akademik ak.. utk sem depan ak x sempat pikir pun gane2.. preparation.. nota2, x cari ag.. sdangkan sem depan ak ad 2 killer, murder subjek ---> Biochem dgn biostatistic :O ahula gane.. haih rase x terurus je leni.. kene kawen mo'o..baru ad org urus erkkkk KOYA. Se ag, satni baru je ak check result sem ni baru tubik. x boh komen banyok. move forward. agpun ad doh org tau blog nih, layang ak tulis hok secrete2 ngat hehe Laa aa ni g oyak kat facebook kui3 hm gtulaaa nant kite jumpe2 story mory deh.. um ak ad satu sem lg pegang jwtan dlm mkk, bile masuk tahun 3.. ak ahu mampu ke dop ag nk continue.. ak suke je join mkk kerohanian tu.. bg ak, ad can la wat aktiviti kerohanian, dakwah kat u.. tp bile dh jd napok susahnye kat ane.. rohok nye.. jd mikir 2 kali gop ah pesengan.. Sini pun bukan nye ak, bile ad problem ad org yg betul2 paham.. kadang tu ase sorang ngat.. even kdg2 ak ase org yg rapat ng ak kat umt ni pun x support ak.. tahu nk merungut je.. sekadar bercakap.. kawan ramai, tp sahabat.. humph, buleh kire jari.. tu pun sebeloh tn je.. kdg tu, ak oyak nape2.. bukan nye duk alik ak pom, attack ak balik ade la.. duk harap ke ak, tp pd masa yg same.. ade masaloh nape2.. seolah2 saloh ak dicari.. saloh org lain, pjam mate.. gtu ah.. ak x tau la sep mu paham ke dop ak nk oyak nape nie.. harap2 paham la.. ni pun curi2 mase nk type.. at least lepah siket nape yg ak simpan, pendam, terbuku, ter stoko di hati aku.. wuwu.. Semoga esop kite buleh jupe dehhhhhhhhh.. sayang mu belake :') salam. Luv muchas, ida udin

3 comments:

  1. da....aku bersalah..sob..sob..sob....:(

    ReplyDelete
  2. baby! jangan sedih2.. esok kite ketemu ya.. story morry.. muah!

    ReplyDelete